Foto impressie van Restaurant zwagers
Welkom bij Restaurant Zwagers
Er kan telefonisch gereserveerd worden via 026 442 69 37. Voor vragen of informatie kan gemaild worden naar info@restaurantzwagers.nl.

Routebeschrijving
Restaurant Zwagers is met de auto bereikbaar. Vanaf de A12 neem je afslag Arnhem Noord (26). Onderaan de afslag volg je de Apeldoornseweg richting Arnhem. Vanaf de A50 neem je afslag Apeldoornseweg richting Arnhem. Net na de derde verkeerslichten (kruising Apeldoornseweg met Jacob Cremerstraat/Paul Krugerstraat) ligt Zwagers aan je linkerhand. Een goede routebeschrijving kun je vinden op Google maps of ANWB.

Op de parkeerplaatsen aan de middenberm van de Apeldoornseweg kun je vrij parkeren. Langs het trottoir zijn de parkeerplaatsen deels voor vergunninghouders en deels geldt maandag t/m zaterdag en koopzondagen betaald parkeren tot 18.00 uur, op koopavonden tot 21.00 uur. Op de Jacob Cremerstraat en de meeste zijstraten daarvan kun je ook grotendeels vrij parkeren. Let goed op dat je niet per ongeluk op een vergunninghoudersplek staat, er wordt namelijk regelmatig gecontroleerd.

Zwagers is vanaf het NS-station Arnhem op loopafstand bereikbaar. Vanaf de uitgang aan de achterkant de Amsterdamseweg naar beneden volgen. Vervolgens de Zijpendaalseweg oversteken en via de Cronjestraat omhoog lopen tot aan de Apeldoornseweg. Aan de overzijde zie je Zwagers liggen.